Natasja van Vuuren is in 2002 cum laude afgestudeerd aan Erasmus Universiteit Rotterdam, afstudeerrichting privaatrecht.

Sindsdien heeft zij als (proces)advocaat grote ervaring opgedaan in het bijstaan van ondernemers en privé-personen, maar heeft zij ook ruim tien jaar als externe bedrijfsjurist gewerkt voor 1 van de grootste technische concerns in Nederland en daarbij advieservaring opgedaan op bijna alle aspecten van de bedrijfsvoering van een grote onderneming.

In de periode 2003- 2007 is Natasja als advocaat werkzaam geweest in de ondernemingsrecht – en procespraktijk van Borsboom & Hamm Advocaten. Vanaf 2007 voert Natasja haar eigen advocatenpraktijk te Poortugaal, gedurende de jaren 2012 – 2018 vanuit de maatschap Van Vuuren & Moree Advocaten, en inmiddels weer als zelfstandig gevestigd advocaat.

Natasja is gespecialiseerd in de rechtsgebieden bouwrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht en haalt net zoveel voldoening uit het opstellen van het perfecte processtuk, als uit het geven van een praktisch advies, een gedegen risicobeoordeling of het maken van een passende overeenkomst. Zij is betrokken, toegankelijk, werkt nauwgezet en denkt graag op juridisch vlak met u mee op alle gebieden van het contracten (verbintenissen)recht, bouwrecht, procesrecht, huurrecht en privacyrecht.

Buiten haar werk zijn fietsen, hardlopen en paardrijden haar passies.